De gezichten achter BJCA

Mr. Xavier Rombouts
CEO Koffie F. Rombouts

Mr. Manu Demets
Blend Master, verantwoordelijke departement opleidingen bij Koffie F. Rombouts, wedstrijd organisator, SCA gecertificeerd, AST gecertificeerd

Mr. Joris Symens
Assistent departement opleidingen, SCA gecertificeerd

Mevr. Nancy Verbeek
Administratie aankoop groene koffie

Mevr. Nancy Duerloo
Productie Manager

De heer Paul Brichau
Directeur Horeca

De heer Kurt Fontaine
District manager horeca Limburg

De heer Jeroen De Kort
District manager horeca Antwerpen

De heer Kristof De Coster
District Manager horeca Brabant-Henegauwen

De heer Christoph De Loor
Export Manager

Mevr. Paloma Wintenberger
Departement opleidingen Café Malongo, Vice-kampioene Frankrijk cuptasting, SCA en AST gecertificeerd

De heer. Dominique Antonetti
Departement opleidingen Café Malongo, SCA gecertificeerd

De heer Jéremy Hubert
Departement opleidingen Café Malongo, SCA gecertificeerd finalist Latté Art

De heer Joseph Dupuy
Latté Art kampioen Frankrijk

De heer Jean Lauwers
Groene koffie onderhandelaar EFICO

Mevr. Pia De Baets
Groene koffie onderhandelaar BRIZ coffee

De heer Vincent
Sommelier, Maître d’hôtel restaurant The FOX **

De heer Rodolphe Quéhé
Sommelier Château D’Arondeau*

Barista Mama
Gepensioneerd leraar hotelschool