De gezichten achter BJCA
Mr. Xavier Rombouts
CEO Koffie F. Rombouts
Mr. Manu Demets
Blend Master, verantwoordelijke departement opleidingen bij Koffie F. Rombouts, wedstrijd organisator, SCA gecertificeerd, AST gecertificeerd
Mr. Joris Symens
Assistent departement opleidingen, SCA gecertificeerd
Mevr. Nancy Verbeek
Administratie aankoop groene koffie
Mevr. Nancy Duerloo
Productie Manager
De heer Paul Brichau
Directeur Horeca
De heer Kurt Fontaine
District manager horeca Limburg
De heer Jeroen De Kort
District manager horeca Antwerpen
De heer Kristof De Coster
District Manager horeca Brabant-Henegauwen
De heer Christoph De Loor
Export Manager
Mevr. Paloma Wintenberger
Departement opleidingen Café Malongo, Vice-kampioene Frankrijk cuptasting, SCA en AST gecertificeerd
De heer. Dominique Antonetti
Departement opleidingen Café Malongo, SCA gecertificeerd
De heer Jéremy Hubert
Departement opleidingen Café Malongo, SCA gecertificeerd finalist Latté Art
De heer Joseph Dupuy
Latté Art kampioen Frankrijk
De heer Jean Lauwers
Groene koffie onderhandelaar EFICO
Mevr. Pia De Baets
Groene koffie onderhandelaar BRIZ coffee
De heer Vincent
Sommelier, Maître d’hôtel restaurant The FOX **
De heer Rodolphe Quéhé
Sommelier Château D’Arondeau*
Barista Mama
Gepensioneerd leraar hotelschool